logo SZH

Actueel

Samen zeldzame rassen redden – meld je nu aan voor de activiteitenbrief

Op de hoogte gehouden worden van alles wat er rondom de zeldzame rassen wordt georganiseerd? Inspirerende verhalen ontvangen van schatbewaarders aan het woord? Meld je dan nu aan voor onze activiteitenbrief:

Aanmelding nieuwsbrief

  • Ja, informeer en inspireer mij!
  • Ja, informeer en inspireer mij!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Agenda

Onze evenementen en activiteiten zijn te vinden in de agenda, rechts van deze pagina.

Kennisbank Zeldzame Landbouwhuisdieren

In opdracht van het Centrum voor Genetische Bronnen (CGN) van Wageningen UR, SZH en AOC-Oost en met financiering van het ministerie van LNV, heeft Bibliotheek Wageningen UR een documentatiebestand samengesteld: Kennisbank Zeldzame Landbouwhuisdieren. Alle artikelen van ZeldzaamHuisdier, maar ook rapporten en andere achtergrondartikelen worden in de Kennisbank opgenomen. De Kennisbank met informatie over zeldzame Nederlandse rassen is vooral gericht op een brede doelgroep in het onderwijs; van basisonderwijs tot en met post-academisch onderwijs. Ook voor (verenigingen van) hobbyfokkers is het een uitstekende informatiebron. Bijzonder is dat is aangegeven voor welk niveau (basis, middelbaar, hoger) de publicatie geschikt is. Via ‘Uitgebreid zoeken’ kan o.a. diersoort, thema en niveau worden geselecteerd. Direct naar de Kennisbank

Social Media:

SZH op Facebook: facebook/SZH voor levend erfgoed
SZH op LinkedIn: Stichting Zeldzame Huisdierrassen
SZH op Twitter: @levenderfgoed

Folders en Brochures

SZH heeft een aantal folders, posters en brochures beschikbaar. Mocht u hier interesse in hebben, neemt u dan even contact met ons op.

Snel naar

Over

Fokkers

Houders en beheerders

Beleven en laten beleven

Meedoen

©2019 Communicatiebureau de Lynx
×