logo SZH

Erkende ZeldzaamLEKKER centra

Erkende zeldzaamLEKKER bedrijvenLOGO-ZL

Erkende ZeldzaamLEKKER bedrijven bieden producten of diensten aan die verbonden zijn met zeldzame huisdierrassen en daarmee bijdragen aan het in stand houden van die rassen. Met deze erkenning biedt SZH een podium voor ondernemers met zeldzame rassen. Kenmerkend voor deze bedrijven is dat hun producten en diensten zich onderscheiden van soortgelijke producten door het verhaal dat erachter zit, de smaak, of de manier waarop het product gemaakt wordt. Bovendien is de herkomst en totstandkoming van het product helder en transparant. Een ZeldzaamLEKKER bedrijf is ambassadeur voor de zeldzame rassen, SZH en haar activiteiten.

ZeldzaamLEKKER producent worden?

ZeldzaamLEKKER zet zeldzame rassen, hun functies en de mensen die voor ze zorgen centraal. Op de website is daar alle ruimte voor. Zo kan ook de consument meer te weten komen over de verhalen achter de rassen en producten.

Belangrijk bij ZeldzaamLEKKER is een helder en transparant verhaal. ZeldzaamLEKKER staat voor duidelijkheid, over bijvoorbeeld de herkomst van producten en de wijze waarop ze gemaakt zijn. Daarom zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan ZeldzaamLEKKER. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op vier thema’s: bijdragen aan het in stand houden van een zeldzaam ras, transparantie in productiewijze en herkomst, traceerbaarheid van de producten en ambassadeurschap voor zeldzame rassen en SZH.

Werk jij met zeldzame rassen, hun inspirerende functies en waardevolle producten? Benieuwd naar hoe je ZeldzaamLEKKER producent kunt worden? Kijk hier voor contactgegevens.

Snel naar

Over

Fokkers

Houders en beheerders

Beleven en laten beleven

Meedoen

©2019 Communicatiebureau de Lynx
×