’t Ganse Land

Donateurs zijn voor ons van grote waarde. Met uw gift als donateur geeft u ons de mogelijkheid de zeldzame rassen nóg beter bekend te maken bij het brede publiek. Zo hopen we niet alleen meer draagvlak te creëren voor ons levend erfgoed, maar vooral ook nieuwe liefhebbers te werven die de dieren willen gaan houden.

Om de beleving van de zeldzame rassen te vergroten is het bordspel ’t Ganse land ontwikkelt. Deze is niet te koop in de winkel en alleen te bestellen als donateur van SZH. Na het verzenden van onderstaand formulier krijgt u het spel met een factuur erbij thuis gestuurd.

Over het spel:

© met illustraties van Skapare Plan

Het idee voor het spel ’t Ganse land’is gebaseerd op de tocht die ganzenhoeders twee eeuwen geleden maakten met hun ganzen. Voordat de trein er was, ging dat lopend van Twente
tot Rotterdam. Vandaar werden de ganzen per schip naar Engeland vervoerd waar ze heel welkom waren. Het spel is een nieuw verhaal. Op hun tocht maken ganzenhoeders Gijs en Driek een omweg en horen meer verhalen over Nederlandse rassen. Het doel van het spel is natuurlijk gezellig spelen en misschien winnen, maar ook om op die manier de verhalen te ontdekken. Het spel wordt geleverd in een doos, met daarbij horend: een spelbord, 6 pionnen, 2 dobbelstenen, de spelregels, en spelkaarten (voor 4 tot 7 jaar en voor 7 jaar en ouder).

Donateursbestelling t Ganse land

Het donateursnummer staat vermeld in de brief die we in april hebben gestuurd samen met het Jaarbericht. Is uw donateursnummer niet bekend, laat dit vakje dan leeg, dan zoeken wij uw nummer op op basis van uw contactgegevens.
Kosten voor het spel bedragen €5,00 plus €6,75 verzendkosten. Met het aanvinken van dit vakje gaat u akkoord met het overmaken van €11,75 na ontvangst van het spel en de factuur.(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.