Artikelen

Winnaars kleurwedstrijd Wetterhoun

Kleurige slinger van ingezonden kleurplaten op de NVSW fokkersdag.
Winnaars spel ’t Ganse land

De eerste inzending, was gelijk een hele bijzondere. Noora, Maartje en Oma hadden het versje op de achterkant van de kleurplaat goed gelezen. De vacht Wetterhoun was krul voor krul getekend en aan de poten zat modder.

Suze maakte indruk met de hartvormige vlek op haar Wetterhoun.

Klas

Van Basisschool Paus Joannes hebben maarliefst vier kinderen meegedaan. Omdat we niet konden kiezen is er naar de school een spel van het Ganse land gegaan.

Winnaars prentenboek Lapje

Trotse Luna van 5 jaar is te zien op de foto boven het artikel. Ook Caleb van 4 jaar en Soufiyan van 5 hebben een mooi prentenboek gewonnen.

De prijsjes zijn inmiddels op de post gedaan.  Alle winnaars hebben ook een zoekkaart gekregen. Daarmee kunnen ze het hele land door te speuren naar zeldzame huisdierrassen.

Tamara Pigot

Geboren en getogen in Amsterdam én opgegroeid op de Boerderij. De kinderboerderij wel te verstaan. Een plek die zorgt voor verbinding tussen kind, natuur en dier. Waar je zelf kunt ervaren waar voedsel vandaan komt. Verhalen van boeren die het anders doen inspireren mij. Nieuwe boeren, die boeren mét de natuur en mét de rassen daarbij passen. Bij het landschap, bij de grond en bij de boer natuurlijk.