Evenementen

28 november 2019 – ZooEasy workshop voor stamboekbeheerders zeldzame rassen

Op 28 november 2019 organiseert de SZH samen met ZooEasy een workshop voor de stamboekbeheerders van de zeldzame rassen die gebruik maken van ZooEasy. De exacte invulling staat nog open, dus je wordt van harte uitgenodigd om jouw vragen door te geven, denk hierbij aan: “Hoe haal ik zoveel mogelijk informatie uit het systeem, hoe maak ik een rapportage in mijn eigen huisstijl, wie geef ik wel of geen rechten om aanpassingen te maken, kan ik een inteeltberekening doen?”

Voor het behoud van zeldzame rassen is een optimale registratie van dieren één van de belangrijkste onderdelen. Naast dat wij graag de huidige gebruikers willen uitnodigen, zijn ook overige geïnteresseerden meer dan welkom om kennis te maken met dit systeem en haar mogelijkheden (let wel op: het opzetten van een nieuwe account wordt deze avond niet behandeld). 

Informatie

Datum: donderdag 28 november 2019 

Tijd:  18.30 – 21.30 uur 

    • 18.30u inloop met soep en een broodje
    • 19.15u start workshop, inclusief korte pauze) 
    • 21.30u einde

Locatie: Regio Apeldoorn (exacte locatie volgt)

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. 

Aanmeldformulier - 28 november 2019 - ZooEasy workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mira

Van kleins af aan al in de ban van het Friese paard, vervolgens hebben de Witrikken er nog een schepje bovenop gedaan en nu mag ik mij inzetten voor het behoud van alle Nederlandse zeldzame landbouwhuisdieren. Een duurzame fokkerij voor deze kleine rassen om de mooie variatie in het Nederlandse landschap en bij liefhebbers thuis voor de toekomst te bewaren.