logo SZH

Zeldzame Nederlandse landbouwhuisdieren in de etalage

geplaatst op: 12 oktober 2016 | door: Nonja Remijn

Welkom in de wereld van de zeldzame Nederlandse landbouwhuisdieren: een brochure waar in één oogopslag duidelijk wordt waarom onze zeldzame rassen behouden moeten blijven.

Met ambassadeurswoorden van dhr Wim Pijbes als Hoofddirecteur Rijksmuseum, van Artis professor dhr Erik de Jong en van schilder en illustrator mevr Marleen Felius openen we de brochure. Na een kort welkomstwoord worden toen bijzondere verhalen met beeld en woord geportretteerd. Diverse houders, van schaapsherder tot kok, vertellen over hun motivatie om de rassen te houden en te gebruiken. In de tweede helft van de brochure hebben alle rassen een plaats, met foto en naam, waarbij verder verwezen wordt naar de website van SZH waar ook de rasorganisaties te vinden zijn.

De brochure is gratis te downloaden, of  tegen vergoeding van verzendkosten te bestellen via onderstaand formulier, dan krijgt u het boekje thuis gestuurd.

Webshop - Zeldzame Nederlandse landbouwhuisdieren in de etalage

Vul onderstaand formulier in om Zeldzame Nederlandse landbouwhuisdieren in de etalage toegestuurd te krijgen. Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Snel naar

Over

Fokkers

Houders en beheerders

Beleven en laten beleven

Meedoen

©2019 Communicatiebureau de Lynx
×