logo SZH

Leerlingen en studenten

VACATURE augustus 2019 – afstudeeronderzoek / stage fokkerij en communicatie Bonte Bentheimer

Ben jij geïnteresseerd in fokkerij, stamboekregistratie en communicatie en vind je het leuk om een nieuw stamboekbeheerplan op te zetten? Dan is onderstaande vacature voor de optimalisatie van het stamboek van het Bonte Bentheimer varken wel wat voor jou.

Vacature afstudeeronderzoek stage fokkerij – SZH

MBO, HBO en universaire studenten

Afstudeer- en onderzoeksopdrachten

Studenten van HBO-opleidingen en universiteiten kunnen via SZH aan een onderzoeksopdracht werken. Onderzoeksopdracht binnen de fokkerij kan zijn: hoe vererven kleuren, is er een relatie tussen vererving van kleur en andere eigenschappen of voorkomen van Inteelt binnen kleine populaties. Studenten die geïnteresseerd zijn in fokkerijonderwerpen kunnen zich melden bij SZH. Dan bekijken we samen waar de interesses van de student liggen en welke onderwerpen wij voor handen hebben. Enige basiskennis van genetica is voor deze onderzoeken is wel een pré.

Er zijn ook mogelijkheden om onderzoeksopdrachten te doen in andere richtingen, zoals het vermarktingsconcept van ZeldzaamLEKKER, begrazingsonderzoek, of het aanpakken van beleidsvraagstukken met betrekking tot zeldzame rassen.

Stage

Stagemodelijkheden varieren van stage op eventmanagement tot het doen van een stage binnen genetica onderzoek. Stagemogelijkheden hangen wel af van de projecten die we hebben lopen, studenten kunnen zich bij ons melden en dan kijken we wat we kunnen betekenen.

Middelbare scholieren

Maatschappelijke stage

Een dagje meekijken en meehelpen bij onze stichting? Dat kan. Scholieren kunnen zich melden via info@szh.nl. Je bent welkom op ons kantoor in Wageningen, waar we graag uitleggen wat we doen, en waar je ons kunt helpen met een klus, zoals het inventariseren van onze archiefkast, tot het aanvullen van ons adresbestand.

Technasium opdrachten

Momenteel hebben wij twee Technasium opdrachten uitgewerkt:

  • Zeldzame rassen in de etalage: waarbij scholieren een technisch ontwerp maken voor een product in de stand van SZH
  • ZeldzameLEKKERE verpakkingen, waarbij scholieren een verpakking ontwikkelen voor een aantal produkten van de zeldzame rassen.

Technasiumdocenten die interesse hebben in deze opdrachten kunnen zich melden bij ons.

Snel naar

Over

Fokkers

Houders en beheerders

Beleven en laten beleven

Meedoen

©2019 Communicatiebureau de Lynx
×