logo SZH

Eper Paarden4daagse

Datum/Tijd
12 juni 2018 - 15 juni 2018
Hele dag


De Eper Paardenvierdaagse wordt jaarlijks in de tweede week van juni georganiseerd. Epe staat dan geheel in het teken van de recreatieve paardensport.

Wat in 1993 begon als evenement met een lokaal karakter, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een paardensportspektakel waar vanuit alle delen van Nederland enthousiaste deelnemers naar toe komen om vier dagen lang ‘aangespannen’ of ‘onder het zadel’ te genieten van de prachtige omgeving.

Een viertal gevarieerde routes, elk met een lengte van ruim 20 kilometer, leiden de deelnemers door bossen, langs weides en over heidevelden. Ze nodigen uit om ontspannen bezig te zijn met de hobby; een ieder kan rijden in zijn eigen tempo en onderweg wellicht gezellig contacten leggen.

Dagelijks wordt gestart vanaf een vast Start-/finishterrein, waar ruime gelegenheid voorhanden is ten behoeve van parkeren, alsmede een grote tent om bijvoorbeeld na de rit nog even bij te kunnen komen.

Voor diegenen die de Paardenvierdaagse hebben uitgereden, kan het ‘lintje’ natuurlijk niet ontbreken: elke deelnemer die minstens drie routes heeft afgelegd, ontvangt de felbegeerde herinnering.

Voor meer informatie over het evenement kunt u hier klikken.

Snel naar

Over

Fokkers

Houders en beheerders

Beleven en laten beleven

Meedoen

©2019 Communicatiebureau de Lynx
×